BESTWAY 68058 ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ 180X50X2.5CM

0243575
Όσον αφορά τα αξεσουάρ κάμπινγκ, τα χαλάκια και τα έπιπλα κατασκήνωσης Bestway® προσφέρουν λίγη άνεση στο σπίτι στην ύπαιθρο. Τα χαλάκια κατασκήνωσης επιτρέπουν στους λάτρεις των εξωτερικών χώρων να κοιμούνται ποιοτικά, ώστε να μπορούν να περνούν το χρόνο τους διασκεδάζοντας και δημιουργώντας αναμνήσεις. Τα έπιπλα αέρα μπορούν να προσφέρουν βολικές επιλογές για χαλάρωση γύρω από το κάμπινγκ. Η Bestway προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χαλάκια και έπιπλα κατασκήνωσης που θα κάνουν τις υπαίθριες περιπέτειες πιο άνετες.
€ 25.99 InStock
Περιορισμένο απόθεμα (Ελάχιστα τεμάχια)

ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΥΚΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ
* ΎΦΑΣΜΑ: ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ 190T
* ΑΥΤΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΡΩΔΗ ΠΥΡΗΝΑ, ΑΠΛΑ ΞΕΤΥΛΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ
* Ο ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΕΣΗ
* ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΈΝΑ ΑΥΤΟΠΛΗΡΟΥΜΕΝΟ ΣΤΡΩΜΑ, ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η Webster ορίζει ένα αξεσουάρ ως «πράγμα δευτερεύουσας ή δευτερεύουσας σημασίας», αλλά στη Bestway®, πιστεύουμε ότι τα αξεσουάρ είναι εξίσου σημαντικά με τα προϊόντα που βελτιώνουν. Και όσον αφορά το κάμπινγκ, τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Ηλιακά ντους, πτυσσόμενες καρέκλες, ψύκτες, χαλάκια κάμπινγκ και υπνόσακοι κάνουν τους εξωτερικούς χώρους να αισθάνονται λίγο περισσότερο σαν το σπίτι. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η λίστα ελέγχου του κάμπινγκ περιλαμβάνει τα αξεσουάρ Camping Bestway®. Το Easy-Inflate Camp Mat είναι ελαφρύ, καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά και το στήσιμο. Απλώς ξετυλίξτε το χαλάκι και είναι έτοιμο για χρήση. Το Easy-Inflate Camp Mat φουσκώνει μόνο του με ενσωματωμένο πυρήνα αφρού. Και με ενσωματωμένο θερμικό αφρό για ανώτερη άνεση, μπορείτε να χαλαρώνετε καθώς χαλαρώνετε κάτω από τα αστέρια. Όταν πρόκειται για κάμπινγκ, το Easy-Inflate Mat είναι απαραίτητο. Οι αναμνήσεις σας θα σας ευχαριστήσουν.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

1. Κρατήστε όλες τις φλόγες και τις πηγές θερμότητας μακριά από αυτό το ύφασμα σκηνής.
2.Κρατήστε τις εξόδους καθαρές.
3. Βεβαιωθείτε ότι τα ανοίγματα εξαερισμού είναι ανοιχτά όλη την ώρα για να αποφύγετε την ασφυξία.
4. Μην στήνετε ποτέ τη σκηνή κοντά στο ποτάμι, κάτω από το δέντρο άλλων αντικειμενικών κινδύνων.
 5. Οι πόλοι περιέχουν fiber glass. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να φοράτε γάντια κατά τη συναρμολόγηση για να αποφύγετε τον ερεθισμό των χεριών.

Λεπτομέρειες

Barcode
6942138922639
Μάρκα
Bestway
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
68058
Warnings
Διαβάστε τη μεγάλη περιγραφή για τις προειδοποιήσεις!
Κατηγορία
Υποστρώματα Camping
Διαστάσεις
180x50x2.5cm