BESTWAY TRITECH ΠΛΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑ 191X137X25CM

0261956

Αεροστρώματα εξωτερικού χώρου

Τα στρώματα αέρα εξωτερικού χώρου της Bestway σάς επιτρέπουν να κάνετε την περιπέτεια έξω χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Είτε κάνετε κάμπινγκ είτε απλά θέλετε να απολαύσετε μια νύχτα κάτω από τα αστέρια στη δική σας αυλή, θα βρείτε ένα εξωτερικό στρώμα αέρα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η κατασκευή δοκού σε πηνίο, το στιβαρό βινύλιο και οι μαλακές, βελούδινες επιφάνειες ύπνου παρέχουν έναν άνετο βραδινό ύπνο για την επόμενη περιπέτειά σας.

Αεροστρώματα Tritech

Τα κρεβάτια Tritech™ είναι εξαιρετικά άνετα και αξιόπιστα. Με έναν πυρήνα από πολυεστερικό πλέγμα που περιβάλλεται σε δύο στρώσεις πλαστικοποιημένου PVC, αυτό το υλικό παρέχει ανώτερη αντοχή και ανθεκτικότητα. Τα στρώματα αέρα με το σύστημα εσωτερικής στήριξης Tritech διατηρούν το σχήμα τους όσες φορές κι αν φουσκώσουν ή ξεφουσκώσουν. Επιπλέον, τα στρώματα αέρα υπόκεινται σε δοκιμασία πίεσης έναντι του τυπικού βάρους, της καταπόνησης και της κίνησης ενός καλού ύπνου για να εγγυηθούν τη μακροζωία.

Περιεχόμενα: 1 στρώμα αέρα, 1 έμπλαστρο επισκευής

€ 28.99 InStock
Σε απόθεμα

Αυτό το κρεβάτι πλήρους μεγέθους υπόσχεται δύναμη, ανθεκτικότητα και άνεση όλη τη νύχτα. Το συμπαγές του μέγεθος το καθιστά γρήγορο και βολικό για χρήση όποτε το χρειάζεστε.

Ανθεκτική κατασκευή: Με μια άνετη επιφάνεια ύπνου και στιβαρή κατασκευή, ένας υπέροχος βραδινός ύπνος είναι προ των πυλών. Η εσωτερική δομή αυτού του κρεβατιού είναι κατασκευασμένη από υλικό Tritech, προσφέροντας αντοχή και αντοχή, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο στρώμα να διατηρεί το ίδιο σχήμα όσες φορές κι αν φουσκώσει και ξεφουσκώσει. Ειδικά σχεδιασμένο για σταθερότητα, αυτό το υλικό ελαχιστοποιεί την απώλεια αέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το εξειδικευμένο υλικό Tritech αυξάνει την εσωτερική αντίσταση σε τέντωμα και παρέχει διαμορφωμένη υποστήριξη για άνεση όλη τη νύχτα. Αυτό το ανθεκτικό, δοκιμασμένο στην καταπόνηση υλικό μπορεί να αντέξει όλο το βάρος και την κίνηση που συνοδεύει έναν υπέροχο βραδινό ύπνο.

Απλή ρύθμιση: Αυτό το κρεβάτι διαθέτει μια μεγάλη βαλβίδα ταχείας απελευθέρωσης 2 κατευθύνσεων για γρήγορο, εύκολο φούσκωμα και ξεφούσκωμα. Είτε είστε εν κινήσει είτε στο σπίτι, αυτό το κρεβάτι θα φουσκώσει μέσα σε λίγα λεπτά με μια αντλία αέρα (δεν περιλαμβάνεται). Αφού τελειώσει η νύχτα, απλά απελευθερώστε τη βαλβίδα και το κρεβάτι θα ξεφουσκώσει μπροστά στα μάτια σας

Λεπτομέρειες

Barcode
6941607326473
Μάρκα
Bestway
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
6713M
Χρώμα
Black
Κατηγορία
Στρώματα Αέρος