BESTWAY 69620 TERRAINLITE ΑΥΤΟΦΟΥΣKΩΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ ΜΟΥΜΙΑ 183X51X2.5CM

0261960

Υπνόσακοι- με διάφορες μορφές, γεμίσματα και χαρακτηριστικά.

Ο υπνόσακος Bestway θα σας κρατήσει άνετους σαν ζωύφια

Το να περάσετε μια νύχτα κάτω από τα αστέρια είναι μια αξέχαστη, μυστικιστική εμπειρία. Και το Bestway διαθέτει τους τέλειους υπνόσακους για να κρατούν τους κατασκηνωτές χαρούμενους, άνετους και ζεστούς.

Φουσκώστε εύκολα το Bestway® Sleeping Air Pad σας - χωρίς ξεχωριστή αντλία ή ηλεκτρικό ρεύμα - με αυτοφουσκωτά επιθέματα αέρα ύπνου! Διαθέτοντας μια καινοτόμο τεχνολογία και ένα μαλακό, αφρώδες επίθεμα, άνεση και επιπλέον μόνωση, το επίθεμα θα διευρυνθεί σε μέγεθος μόλις ανοίξει η βαλβίδα αέρα, δίνοντάς σας μια άνετη και εύκολη εμπειρία ύπνου σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

 Περιεχόμενα: 1 μαξιλαράκι αέρα, 1 έμπλαστρο επισκευής, 1 σακούλα αποθήκευσης

€ 42.99 InStock
Σε απόθεμα

Δώστε στον εαυτό σας έναν άνετο βραδινό ύπνο ακόμα και όταν κάνετε περιπέτεια στην ύπαιθρο με το Bestway TerrainLite Self-flating Regular Mummy Sleeping Pad. Με τον αυτοφουσκώμενο σχεδιασμό του και τον άνετο, αφρώδη πυρήνα, θα παραμένετε ζεστοί το βράδυ.

Υλικό & Μόνωση: Το TerrainLite Self-Inflating Regular Mummy Sleeping Pad έχει τιμή R 3,8, το οποίο είναι ιδανικό για δροσερό καιρό. Ο μαλακός αφρός βελτιώνει τη ζεστασιά και την άνεση ενώ μειώνει το βάρος του μαξιλαριού. Επιπλέον, το μαξιλαράκι αέρα σε σχήμα μούμιας διαθέτει ιδιόκτητο, ανθεκτικό στη διάτρηση, χωρίς PVC, υλικό ToughLite και σπορ, ανθεκτικό νάιλον ύφασμα 70D ripstop, καθιστώντας το τόσο άνετο όσο και ζεστό, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε καλά ακόμα και στο μονοπάτι!

Φούσκωμα χαμηλής προσπάθειας: Παραλείψτε τα επιπλέον αξεσουάρ και απολαύστε το φούσκωμα χαμηλής προσπάθειας με αυτό το πρωτοποριακό μαξιλαράκι αέρα αφρού. Απλώς ανοίξτε τη βαλβίδα και το πέλμα αέρα θα φουσκώσει μόνο του, επεκτείνοντας σε πάχος 2,5 cm.

Μείνετε ζεστοί και απομονωμένοι ενώ απολαμβάνετε την περιπέτεια με το TerrainLite Self-Inflating Regular Mummy Sleeping Pad!

Λεπτομέρειες

Barcode
6941607355114
Μάρκα
Bestway
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
69620
Χρώμα
Green
Κατηγορία
Στρώματα Αέρος