WIZ 48FT STRING LIGHTS EU TYPE C 14.8CM 12 BULBS

0259032
Βελτιώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με το έξυπνο φως WiZ Imageo Color και τη ρυθμιζόμενη λάμπα σε μαύρο χρώμα. Χρησιμοποιήστε το με το υπάρχον δίκτυο Wi-Fi για να το ελέγχετε μέσω της εφαρμογής WiZ ή με τη δική σας φωνή.
€ 119.99 InStock
Σε απόθεμα
Δώστε ζωντάνια στο σπίτι σας με μια γκάμα χρωμάτων που μπορείτε να προσαρμόσετε για να κάνετε τις ιδιαίτερες στιγμές ακόμα πιο αξέχαστες. Χρησιμοποιήστε το με το υπάρχον Wi-Fi για έλεγχο με την εφαρμογή WiZ ή τη φωνή σας.
 
 
Άμεση εγκατάσταση για όλες τις λειτουργίες του έξυπνου σπιτιού σας
 
Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλες τις έξυπνες λειτουργίες, συνδέοντας απλώς τα νέα σας φωτιστικά στο υπάρχον Wi-Fi σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα όταν λείπετε από το σπίτι και να ορίσετε χρονοδιαγράμματα για να ανάβουν και να σβήνουν αυτόματα. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετο εξοπλισμό. Διατηρήστε το χειριστήριό σας εντός της εμβέλειας του Wi-Fi και όλα τα συνδεδεμένα φώτα θα είναι πλήρως ελεγχόμενα ακόμη και εκτός εμβέλειας Wi-Fi.
 
 
Νιώστε πάντα ασφαλείς και προστατευμένοι με τα αυτοματοποιημένα φωτιστικά εξωτερικού χώρου
 
Προγραμματίστε τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου σας να ανάβουν κάθε μέρα προτού επιστρέψετε στο σπίτι, ώστε να βλέπετε καθαρά το περιβάλλον σας και να αισθάνεστε ασφαλείς. Ρυθμίστε τα φώτα σας να σβήνουν αυτόματα το πρωί ή όταν δεν τα χρειάζεστε και εξοικονομήστε ενέργεια.
 
 
Δημιουργήστε την τέλεια σκηνή φωτισμού σας
 
Κάντε τον δικό σας συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων και λευκού φωτισμού για να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα για να ταιριάζει με τις στιγμές της καθημερινότητάς σας. Απλά αποθηκεύστε το νέο σας σκηνικό και επιλέξτε το οποιαδήποτε στιγμή με την εφαρμογή WiZ ή με τη φωνή σας.
 
 
Ομορφύνετε τον κήπο σας με εκατομμύρια χρώματα και δυναμικές λειτουργίες
 
Επιλέξτε από εκατομμύρια χρώματα φωτισμού, από το ψυχρό λευκό που αποπνέει ενεργητικότητα μέχρι το απαλό ζεστό λευκό και δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον για τις δραστηριότητές σας στους εξωτερικούς χώρους σας. Ή απλώς εφαρμόστε μια προρυθμισμένη δυναμική λειτουργία φωτισμού, όπως "Ωκεανός", "Δάσος" ή "Πάρτι" για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και να ανεβάσετε τη διάθεση.
 
 
Τεχνολογία χαμηλής τάσης, ασφαλής στη χρήση και με εύκολη εγκατάσταση
 
Ειδικά σχεδιασμένο για να απολαμβάνετε τους εξωτερικούς χώρους, αυτό το φωτιστικό αρκεί απλώς να συνδεθεί στην πρίζα και είναι έτοιμο για χρήση. Χωρίς περίπλοκη καλωδίωση. Χρησιμοποιεί τεχνολογία χαμηλής τάσης για την αποτροπή ηλεκτροπληξίας και την ασφάλεια σας. Διατίθεται με δικό του προσαρμογέα.
 
 
 
Χαρακτηριστικά
 
    Dimmable: ΝΑΙ
    Αποδιδόμενη φωτεινή ροή: 10lm/ανα λαμπτήρα
    Συνολική έξοδος lumen φωτιστικού: 120lm
    Βαθμός προστασίας: IP65
    Έγχρωμο περίβλημα: Μαύρο
    Υλικό: Πλαστικό
    Ειδικό χαρακτηριστικό: WiFi
    Θερμοκρασία Χρώματος: 2700-5000K
    Ονομαστική τάση: 220-240V
    Συνολική Ισχύς: 12Wx12W
    Μήκος: 14800mm
    Πλάτος: 45mm
    Ύψος: 200mm

Λεπτομέρειες

Barcode
8719514554450
Μάρκα
Wiz
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
929003213201
Χρώμα
Black
Κατηγορία
Φωτιστικά Κρεμαστά
Διαστάσεις
200x148x45cm
Υλικό
Plastic
Βάρος
2.54Kg