TP LINK TAPO L510E ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ Ε27

0249105

Φωτίστε τη Ζωή Σας με Ακρίβεια και Ευκολία!

Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με τον ρυθμιζόμενο έξυπνο διακόπτη μας. Ρυθμίστε τον φωτισμό με ακρίβεια και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για βραδιές ταινιών. Δημιουργήστε προγράμματα για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας ή συγχρονίστε με την ανατολή και τη δύση του ηλίου. Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας μέσω της Amazon Alexa ή του Google Assistant, ή απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής Tapo. Ενισχύστε την ασφάλεια με τη Λειτουργία Απουσίας για να προσομοιώσετε την παρουσία σας όταν λείπετε. Ζήστε το μέλλον του φωτισμού σήμερα!

€ 9.99 InStock
Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες & Προδιαγραφές

Φωνητικός έλεγχος
Λειτουργεί με το Amazon Alexa και το Google Assistant για να ελευθερώσετε τα χέρια σας. "Γεια, Alexa, ανάψτε το φως" ή "Hey, Google, χαμηλώστε τα φώτα του υπνοδωματίου μου.

Τηλεχειριστήριο για άνετη διαβίωση
Όλο το δωμάτιο είναι σκοτεινό όταν κατεβαίνετε από τη δουλειά το βράδυ, τότε πρέπει να ψάξετε για να βρείτε το διακόπτη φώτων. Με το L510E και την εφαρμογή Tapo, πρέπει απλώς να βγάλετε το smartphone σας από την τσέπη σας και να ανοίξετε την εφαρμογή Tapo, τότε όλα είναι ενεργοποιημένα.

Έλεγχος ομάδας
Προσθέστε τα έξυπνα φώτα σας σε μια ομάδα και μπορείτε να τα ελέγξετε ταυτόχρονα σε μια παρτίδα. Κάθε έξυπνο φως θα εξακολουθεί να είναι ατομικά προσβάσιμο επίσης.

Αυτόματος Έλεγχος
Τέρμα να χαζεύεις στο σκοτάδι. Το φως του διαδρόμου σας ανάβει αυτόματα καθώς περνάτε από τον αισθητήρα Tapo. Το φως θα σβήσει μόνο του μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να ενοχλεί τους άλλους.

Λειτουργία εκτός λειτουργίας
Ανησυχείτε για το σπίτι όταν η οικογένειά σας είναι σε ταξίδι; Εδώ λειτουργεί το Tapo L510E Dimmable Lights. Ανάβει/σβήνει τα φώτα τυχαία για να προσομοιώσει κάποιον που βρίσκεται στο σπίτι

Λεπτομέρειες

Barcode
6935364030872
Μάρκα
Tp-Link
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
TAPO L510E
Χρώμα
White
Κατηγορία
Έξυπνος Φωτισμός
Διαστάσεις
106x85x75cm
Βάρος
0.23Kg