TP-LINK TAPO H100 ΕΞΥΠΝΟ HUB ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ

0255400

Ανακαλύψτε το μέλλον του αυτοματισμού στο σπίτι με το Σύστημα Έξυπνου Σπιτιού Tapo!

Απολαύστε αδιάλειπτη συνδεσιμότητα με το ισχυρό ασύρματο δίκτυό μας που κρατά όλες τις συσκευές σας συνδεδεμένες ανά πάσα στιγμή. Απολαύστε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με το ενεργειακά αποδοτικό πρωτόκολλό μας. Παραμείνετε ασφαλείς με έξυπνους συναγερμούς που συγχρονίζονται με τους αισθητήρες Tapo, παρέχοντας άμεσες ειδοποιήσεις για να προστατεύσετε το σπίτι σας. Αναβαθμίστε την είσοδό σας με ένα προσαρμόσιμο έξυπνο κουδούνι με 19 ευχάριστες μελωδίες. Βυθιστείτε στο οικοσύστημα Tapo και διαχειριστείτε εύκολα έως και 64 συσκευές για την απόλυτη εμπειρία έξυπνου σπιτιού. Καλωσορίστε σε ένα πιο έξυπνο, ασφαλέστερο και πιο συνδεδεμένο σπίτι!

€ 24.99 InStock
Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες & Προδιαγραφές

Ένας Ενεργειακά Αποδοτικός Τρόπος για να Συνδέσετε τα Πάντα
Το Tapo Hub είναι η καρδιά του έξυπνου σπιτιού σας, συνδέοντας συσκευές όπως έξυπνους αισθητήρες, διακόπτες και κουμπιά, χρησιμοποιώντας ένα ασύρματο πρωτόκολλο εξαιρετικά χαμηλής ισχύος. Αυτή η τεχνολογία βοηθά τις συσκευές που λειτουργούν με μπαταρία να διαρκούν έως και 10 φορές περισσότερο.

Αξιόπιστες Συνδέσεις Μεγάλης Εμβέλειας
Το Tapo Hub μεταδίδει σήματα σε ένα λιγότερο πολυσύχναστο, χαμηλότερης συχνότητας εύρος ζώνης, επιτρέποντάς του να φτάνει αξιόπιστα συσκευές σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας χωρίς παρεμβολές.

Έξυπνες Δράσεις με Αισθητήρες, Διακόπτες & Κουμπιά
Με το Tapo Smart Hub H100, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια συντόμευση ή να ελέγξετε συσκευές Tapo (όπως έξυπνες πρίζες, έξυπνα φώτα και έξυπνους διακόπτες) με βάση την ανίχνευση αισθητήρων ή με το πάτημα ενός κουμπιού. Υποστηρίζει έως και 64 συσκευές!

Προστατέψτε το Σπίτι σας Ημέρα και Νύχτα
Σε συνεργασία με αισθητήρες κίνησης Tapo, αισθητήρες πόρτας/παραθύρου και άλλα, το Tapo Hub μπορεί να ηχήσει μια δυνατή σειρήνα (έως 90 dB) για να προειδοποιήσει για κίνδυνο ή να αποτρέψει εισβολείς.

Διατηρήστε το Σπίτι σας Άνετο Ανά Πάσα Στιγμή
Σε συνεργασία με περιβαλλοντικούς αισθητήρες Tapo, το Tapo Hub βοηθά να παρακολουθείτε τα επίπεδα άνεσης του σπιτιού σας. Θα λάβετε άμεση ειδοποίηση από το hub όταν ανιχνεύονται διαρροές νερού ή όταν τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας ξεπερνούν τα προσαρμοσμένα όριά σας.

19 Μελωδίες και Ρυθμιζόμενος Ήχος
Επιλέξτε από μια ποικιλία μελωδιών για να βρείτε το τέλειο κουδούνισμα για τις προσαρμοσμένες σας σκηνές. Ρυθμίστε την ένταση σε 3 διαφορετικά επίπεδα (Δυνατά, Κανονικά, Ήσυχα) για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Λεπτομέρειες

Barcode
4897098683118
Μάρκα
Tp-Link
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
TAPO H100
Χρώμα
White
Κατηγορία
Ασφάλεια Σπιτιού
Διαστάσεις
72 x 62.5 x 51 mm
Υλικό
UL94-V0 Flame Ratardant
Βάρος
0.070Kg
Υποκατηγορία
Συναγερμοί Σπιτιού