TP-LINK TAPO D230S1 ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

0259874

Δείτε Κάθε Λεπτομέρεια με την Tapo: Το Απόλυτο Έξυπνο Κουδούνι για Ημέρα και Νύχτα

Ανακαλύψτε απαράμιλλη σαφήνεια με το έξυπνο κουδούνι Tapo D230S1, σχεδιασμένο για να καταγράφει κάθε λεπτομέρεια γύρω από το σπίτι σας. Η λειτουργία Νυχτερινής Όρασης Χρώματος, που ενσωματώνει προβολέα και αισθητήρα αστρικού φωτός, εξασφαλίζει ζωντανές έγχρωμες εικόνες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης 160° διαγωνίως προσφέρει θέα από κεφάλι μέχρι πόδια σε επισκέπτες από απόσταση μόλις 1 μέτρο, προσφέροντας περισσότερες κατακόρυφες λεπτομέρειες από τα τυπικά κουδούνια 16:9. Με ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης και ρυθμιζόμενες κλίσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση του κουδουνιού σε οποιοδήποτε σενάριο. Η εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη ανιχνεύει ανθρώπους και οχήματα, παρέχοντας ακριβείς ειδοποιήσεις για αυξημένη ασφάλεια. Επικοινωνήστε άμεσα με τους επισκέπτες μέσω αμφίδρομου ήχου ή προηχογραφημένων απαντήσεων μέσω της εφαρμογής Tapo. Μείνετε ειδοποιημένοι στο σπίτι με προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις από το εσωτερικό κουδούνι και επιλέξτε μεταξύ τοπικής αποθήκευσης σε κάρτα microSD εγκατεστημένη στο hub (έως 512 GB) ή αποθήκευσης cloud μέσω του Tapo Care. Η λειτουργία συναγερμού κατά της κλοπής διασφαλίζει ότι θα ενημερωθείτε εάν κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει το κουδούνι, προσφέροντας πλήρη προστασία για την είσοδό σας.

  €129.99  
€ 129.99 InStock
Σε απόθεμα

Χαρακτηριστικά:

• Ζωντανή Θέα 2K 5MP: Μάθετε πάντα τι συμβαίνει μπροστά από την πόρτα σας μέσω της εφαρμογής Tapo. Με τον αισθητήρα αστρικού φωτός και ανάλυση 2K 5MP, ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

• Νυχτερινή Όραση Χρώματος: Με το ενσωματωμένο προβολέα και τον αισθητήρα αστρικού φωτός, η Tapo D230S1 αποκαλύπτει λεπτομέρειες και χρώματα υψηλής πιστότητας τη νύχτα.

• Θέα Από Κεφάλι Μέχρι Πόδια: Με την εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης της κάμερας (160° Διαγώνια), η ζωντανή προβολή 4:3 της Tapo επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν επισκέπτες από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, ακόμα και σε απόσταση 1 μέτρου†, προσφέροντας περισσότερες κατακόρυφες λεπτομέρειες από άλλες πόρτες με αναλογία 16:9.

• Ευέλικτη Τοποθέτηση, Ευέλικτες Προβολές: Διάφορες επιλογές κλίσης επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν την τοποθέτηση του κουδουνιού της πόρτας σε περισσότερα σενάρια. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν κλίσεις για να ρυθμίσουν τις προβολές.

• Μεγαλύτερη Διάρκεια Μπαταρίας: Η επαναφορτιζόμενη και αφαιρούμενη μπαταρία με πρωτόκολλο χαμηλής κατανάλωσης επεκτείνει τη χρήση σας.

• Έξυπνη Ανίχνευση και Ειδοποίηση AI: Οι έξυπνοι αλγόριθμοι AI αναγνωρίζουν ανθρώπους και αυτοκίνητα και ειδοποιούν τους χρήστες όπως χρειάζεται.

• Πολλαπλοί Τρόποι Αντίκρουσης: Με αμφίδρομο ήχο ή προηχογραφημένη γρήγορη απάντηση, επικοινωνήστε άμεσα με τις παραδόσεις σας μέσω της εφαρμογής Tapo.

• Ευέλικτη Επιλογή Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε τα καταγεγραμμένα βίντεο στην κάρτα microSD που είναι εγκατεστημένη στο hub§ (έως 512 GB) ή χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud Tapo Care△.

• Συναγερμός Κατά Της Κλοπής: Λάβετε ειδοποίηση όταν κάποιος προσπαθεί να αφαιρέσει το κουδούνι της πόρτας με τη λειτουργία συναγερμού κατά της κλοπής.

• Αντοχή σε Νερό & Σκόνη IP64: Λειτουργεί καλά σε βροχερές ημέρες και σε υγρά περιβάλλοντα.

Λεπτομέρειες

Barcode
4895252501490
Μάρκα
Tp-Link
Σε Προσφορά
Yes
Ποσοστό Έκπτωσης
-23%
Supplier Item
Tapo D230S1
Χρώμα
Λευκό
Κατηγορία
Κάμερες Ασφαλείας
Διαστάσεις
146x54.5x35.5 cm
Υλικό
Πλαστικό
Βάρος
0.4 Kg
Υποκατηγορία
Κάμερες ασφαλείας