ATOTO A6G2A7PF ANDROID ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟY A6 DOUBLE DIN A6G2A7PF - APPLE CARPLAY / ANDROID AUTO

0251565
XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ:GPS/NAVIGATION, MIRRORLINK, ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΤΉΣ (EQ), CARPLAY, ANDROIDAUTO ΙΣΧΎΣ: 180W (4X 45W) ΚΑΝΆΛΙΑ:4 ΣΥΝΔΕΣΙΜΌΤΗΤΑ:BLUETOOTH 4.2 ΘΎΡΕΣ: 3X VIDEO INPUTS (ΠΊΣΩ ΚΆΜΕΡΑ INPUT, ΜΠΡΟΣΤΙΝΉ ΚΆΜΕΡΑ INPUT, ΑUDIO/VIDEO INPUT), ΥΠΟΔΟΧΉ MICRO-SD, 2X RC
€ 344.99 InStock
Λίγα σε απόθεμα

CPU, σύστημα και μνήμη:  8 Core ARM Cortex-A55, 1,6 GHz / Android 10,0 / 2 GB + 32 GB

Οθόνη:  Full HD αληθινή οθόνη 7 ιντσών  1024 * 600 IPS  (φωτεινότητα 600cd/m2). Χωρητική οθόνη αφής 5 αφής. η γωνία θέασης είναι εκπληκτική  178° , πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και όταν κοιτάτε την οθόνη σχεδόν στο πλάι, μπορείτε να δείτε την οθόνη πολύ καθαρά, χωρίς να χάνονται χρώματα και ούτω καθεξής - ιδιαίτερα σημαντικό σε μια κεντρική μονάδα, καθώς δεν κάθεστε μπροστά από αυτό κατά την οδήγηση.

DAB+ έτοιμο:  μπορείτε να απολαύσετε το υπέροχο περιεχόμενο που προσφέρει το DAB+ στο A6 PF. Ωστόσο, ο δέκτης, ATOTO AC-4475, πρέπει να αγοραστεί χωριστά

Προενισχυτής & DSP:  Μια ηχητική πανδαισία με μέγ.  Προενισχυτής  4*45W  & RMS  4*24W και ψηφιακός επεξεργαστής σήματος  με διόρθωση χρόνου, αντισταθμισμένου όγκου ταχύτητας και   ισοσταθμιστή 36 ζωνών

GPS/Πλοήγηση:  Διαδικτυακά στο CarPlay  (iPhones) ή στο Audroid Auto  (τηλέφωνα Android) ή απευθείας με εφαρμογές χαρτών στο A6 PF. ή εκτός σύνδεσης με ληφθέντες χάρτες (ενσωματωμένο GPS)

CarPlay, Android Auto & MirrorLink:  Υποστηρίζει  WIRELESS CarPlay,  ενσύρματο  CarPlay  και  Android Auto και ασύρματο και ενσύρματο  MirrorLink  (CarbitLink)  (Ορισμένες υπηρεσίες ροής βίντεο (Netflix, AMZ Prime, Disney+ κ.λπ.) ενδέχεται να μην υποστηρίζουν το MirrorLink.)

3 Επιλογές για πρόσβαση στο Διαδίκτυο  - Σημείο πρόσβασης Wi-Fi (2,4 GHz &  5 GHz ), Σύνδεση μέσω Bluetooth και σύνδεση μέσω USB (τα περισσότερα στερεοφωνικά αυτοκινήτου Android προσφέρουν μόνο την επιλογή υποδοχής Wi-Fi)

Διπλό Bluetooth:  Το BT 1 είναι Bluetooth 5.0, για hands-free και ροή μουσικής κ.λπ. Το BT 2 είναι για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Κλείδωμα οθόνης Bluetooth, προστατεύοντας το απόρρητό σας χωρίς να θυσιάζετε την ευκολία (δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες)

Οθόνη πίσω όψης: Οθόνη βίντεο οπισθοπορείας  HD 720P  με  δυνατότητα Live Rear-View (LRV)  (απαιτείται κάμερα οπισθοπορείας ATOTO AC-HD02LR, πωλείται χωριστά). Μπορείτε να έχετε την πίσω όψη ακόμα και όταν οδηγείτε προς τα εμπρός.

Άλλα χαρακτηριστικά:  Ραδιόφωνο FM/AM με ποιότητα ήχου με RDS. Συμβατό με  το χειριστήριο του τιμονιού OEM και υποστηρίζει ακόμη και τη χαρτογράφηση λειτουργιών σε αυτά. Είσοδος μπροστινής κάμερας HD 720P. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο εξασφαλίζει ανάλυση βίντεο έως 1080P και ήχο υψηλής ποιότητας. Υποστηρίζει έως και 2 TB (2048 GB) USB SSD για αναπαραγωγή πολυμέσων.

Ενημέρωση συστήματος:  Η ATOTO παρέχει συνεχώς ενημερώσεις συστήματος για τη βελτίωση του συστήματος. Κατεβάστε το αρχείο σε ένα USB stick για να ενημερώσετε το A6 PF σας.

Vehicle Fit (ISO Standard Double DIN)

Όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα στην παραπάνω εικόνα, το A6G2A7PF είναι ένα τυπικό  στερεοφωνικό αυτοκινήτου με διπλό DIN  . Και το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ μικρότερο από το συμβατικό βάθος (όχι την τυπική μονάδα κεφαλής σε μέγεθος μπλοκ), επομένως το πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για καλωδίωση και άλλα αξεσουάρ.

Αληθινή οθόνη 7 ιντσών . Συνήθως, οι προμηθευτές πλαισίου στήριξης ταμπλό παρέχουν διπλά πλαίσια στήριξης DIN με άνοιγμα 174 mm * 98 mm. Για να χωρέσουν σε αυτά, το πραγματικό μέγεθος οθόνης των κοινών στερεοφωνικών αυτοκινήτων aftermarket περιορίζεται στις 6,75 ίντσες ή μικρότερο (ψευδές 7 ίντσες). Η ATOTO είναι ο πρώτος κατασκευαστής που εισήγαγε αληθινά στερεοφωνικά αυτοκινήτου 7 ιντσών με ελάχιστο μέγεθος πλαισίου οθόνης 172 mm * 97 mm (που ταιριάζει στα πλαίσια τοποθέτησης που διατίθενται συνήθως). Περιλαμβάνεται επίσης ένας επιπλέον προσαρμογέας πλαισίου για επέκταση, εάν χρειάζεται, στα 178 mm * 101,5 mm.

Καθώς πρόκειται για ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου γενικής χρήσης, ενδέχεται να απαιτηθούν επιπλέον αξεσουάρ για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης σε ένα συγκεκριμένο όχημα (δεν παρέχεται στη συσκευασία). Είναι ευθύνη του αγοραστή να τα προετοιμάσει (εάν υπάρχει). Μπορούν να περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε) κιτ πλαισίου ταμπλό, πλεξούδα καλωδίωσης, προσαρμογέα κεραίας ραδιοφώνου, διεπαφή δεδομένων κ.λπ.

 

Κανένας διαχωρισμός στην οικογένειά σας μεταξύ χρηστών τηλεφώνου iPhone και Android!
Εξαιρετική απόδοση σε όλες τις λειτουργίες CarPlay/Android Auto

Το CarPlay/Android Auto έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο οδήγησης, επιτρέποντάς μας να χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το τηλέφωνο iPhone/Android κατά την οδήγηση. Τώρα μπορούμε να κάνουμε κλήσεις, να στέλνουμε/λαμβάνουμε μηνύματα, να ακούμε μουσική/ραδιόφωνο/podcasts/ειδήσεις/ηχητικό βιβλίο... στην κεντρική μονάδα ενώ οδηγείτε πραγματικά άνετα. Αυτό, με τη σειρά του, απαιτεί μια κεντρική μονάδα που μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις αυτών των λειτουργιών όσον αφορά την απόδοση ήχου και εικόνας.
Όσον αφορά τον ήχο:  σε A6 PF, το μέγ. Ο ενισχυτής 4*45W με RMS 4*24W (Vcc=14,4v,THD=10%) διασφαλίζει ότι είτε πραγματοποιείτε κλήση, ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή podcast και ούτω καθεξής, μπορείτε να ακούτε τα πράγματα καθαρά σε άνετη ένταση , ισχυρό αλλά χωρίς καμία παραμόρφωση. Και το μικρόφωνο που περιλαμβάνεται; Λοιπόν, με τα ακριβή λόγια του πελάτη μας: "Μου είπαν ότι ο ήχος είναι πολύ καθαρός."
Οπτικά:  η οθόνη full HD 7 ιντσώνΕπίσης, ως χωρητική οθόνη αφής 5 αφής, είναι εύκολο και ομαλό στη χρήση.
WIRELESS CarPlay και Wired CarPlay (απαιτείται εργοστασιακό καλώδιο USB για ενσύρματη σύνδεση):

Το ασύρματο είναι απλά καλύτερο:  Μην ανησυχείτε πια για το πού θα τοποθετήσετε το συνδεδεμένο τηλέφωνό σας. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για έναν κάτοχο που θεωρείτε ότι είναι περιττό ούτως ή άλλως. Όχι άλλα μπερδεμένα κορδόνια για να σας αποσπούν την προσοχή. Επιτέλους ελεύθερος!
Γρήγορη και αυτόματη σύνδεση:  Για το ασύρματο CarPlay, η σύνδεση Buetooth είναι γρήγορη. Και αφού κάνετε τη σύνδεση για πρώτη φορά, θα είναι όλα αυτόματα. Για το ενσύρματο CarPlay, μόλις συνδέσετε το iPhone σας στη θύρα "Phone Link" του A6 PF, χρειάζονται περίπου 3 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει αυτόματα το CarPlay. Μια πραγματική λειτουργία plug-n-play.
Σταθερή μετάδοση δεδομένων:  Χάρη στο εσωτερικό υλικό υψηλής ποιότητας, το A6 PF είναι κάτι παραπάνω από ικανό να παρέχει σταθερή και αξιόπιστη μετάδοση δεδομένων, τόσο ασύρματα (5G Wi-Fi) όσο και ενσύρματα (με USB), κάτι που είναι ένα ισχυρό βοήθημα για εσάς στην οδήγηση.
Η μπαταρία του τηλεφώνου σας είναι επιτέλους ασφαλής:  Εάν μπείτε στο αυτοκίνητο με χαμηλή μπαταρία στο iPhone σας και ξεκινήσετε να οδηγείτε χρησιμοποιώντας το CarPlay, σε πολλές μονάδες κεφαλής μόνο με ενσύρματο CarPlay, μετά το ταξίδι, η μπαταρία μόλις φορτίζεται, αν και καθόλου. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει με το A6 PF. Ο λόγος είναι ότι με το ασύρματο CarPlay, μπορείτε να οδηγείτε χρησιμοποιώντας το CarPlay ενώ συνδέετε το iPhone σας στη θύρα USB που προορίζεται για φόρτιση στο όχημά σας ή τοποθετώντας το στη βάση φόρτισης.
Μίξη μουσικής Navi και Ραδιόφωνο/USB:  Το ATOTO A6 PF υποστηρίζει την εκτέλεση πλοήγησης χάρτη CarPlay κατά την αναπαραγωγή ραδιοφώνου FM/AM/USB μουσικής στο παρασκήνιο. Και μπορείτε να ρυθμίσετε την αναλογία μίξης ήχου μεταξύ τους. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούν όλα τα στερεοφωνικά αυτοκινήτων να το κάνουν αυτό!
Συμβατότητα CarPlay iPhone:  Το ενσύρματο CarPlay είναι συμβατό με μοντέλα iPhone 5 ή νεότερα με iOS 7.1 ή νεότερη έκδοση. Το ασύρματο CarPlay είναι συμβατό με iPhone 5 ή νεότερα μοντέλα με iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση.
Android Auto (απαιτείται εργοστασιακό καλώδιο USB):

Γρήγορη και αυτόματη σύνδεση:  Μόλις συνδέσετε το τηλέφωνό σας στη θύρα "Phone Link" του A6 PF, χρειάζονται περίπου 3 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει αυτόματα το Android Auto. Μια πραγματική λειτουργία plug-n-play.
Σταθερή μετάδοση δεδομένων:  Χάρη στο εσωτερικό υλικό υψηλής ποιότητας, το A6 PF είναι κάτι παραπάνω από ικανό να παρέχει σταθερή και αξιόπιστη μετάδοση δεδομένων USB, κάτι που αποτελεί ισχυρό βοήθημα για εσάς στην οδήγηση.
Συμβατότητα τηλεφώνου Android Auto:  Το ενσύρματο Android Auto είναι συμβατό με τηλέφωνα με Android 6.0 ή νεότερη έκδοση.

Λεπτομέρειες

Barcode
2200002515658
Μάρκα
Atoto
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
A6G2A7PF
Κατηγορία
Αξεσουάρ Αυτοκινήτου
Διαστάσεις
174 x 97mm
Υλικό
Plastic/ Metal
Βάρος
1Kg
Υποκατηγορία
Ραδιόφωνα Αυτοκινήτου