YENKEE YKB 4020 ΑΣΎΡΜΑΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΌ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ 2.4G

0254128
Plug & Play
Λεπτό σχέδιο
Φορητό μέγεθος
€ 14.49 InStock
Σε απόθεμα
ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΈΝΑ ΠΛΉΡΕΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ
Σας λείπει μια ενότητα αριθμητικού πληκτρολογίου στο σημειωματάριό σας; Γνωρίστε αυτό! Είμαι ασύρματο αριθμητικό πληκτρολόγιο YKB 4020. Λειτουργώ ως αξεσουάρ σχεδίασης και λειτουργίας του φορητού υπολογιστή σας. Είμαι η καλύτερη λύση για φορητούς υπολογιστές χωρίς ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο. Θα σας κατακλύσει το λεπτό σχέδιο μου.
ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΑΣ
Θα βοηθήσω όλους όσους εργάζονται στη λογιστική, με υπολογιστικά φύλλα και οικονομικούς πίνακες. Το αριθμητικό πληκτρολόγιο προσφέρει περισσότερα πλήκτρα εκτός από αριθμούς. Ειδικά πλήκτρα με μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες και συντομεύσεις για καθημερινές εργασίες θα επιταχύνουν την εργασία σας.
ΜΈΓΙΣΤΗ ΕΥΚΟΛΊΑ ΜΕ ΤΟ PLUG & PLAY
Η τεχνολογία Plug & Play θα σας απαλλάξει από επίπονες και κουραστικές ρυθμίσεις. Παρέχει ευκολότερη αναγνώριση και εγκατάσταση υλικού. Το μικρό μου μέγεθος θα σας επιτρέψει να με χρησιμοποιείτε στις καθημερινές σας εργασίες γραφείου, σε επαγγελματικά ταξίδια ή συναντήσεις.
ΖΩΉ ΧΩΡΊΣ ΚΑΛΏΔΙΑ
Τα καλώδια έχουν φύγει. Καθώς ακολουθώ επίσης αυτές τις τάσεις, μπορείτε να με συνδέσετε μέσω ενός USB dongle που λειτουργεί σε σταθερά κύματα 2,4 GHz. Επιπλέον, θα βρείτε μια μείωση TYPE-C στο πακέτο μου, που σας επιτρέπει να συνδέσετε το dongle σας σε φορητούς υπολογιστές με θύρες USB-A και USB-C.
 
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΌΣ:
Σύνδεση 2.4G ασύρματο
Εύρος λειτουργίας < 10 μέτρα
Διαστάσεις 133 x 86 x 20 mm
Βάρος 90 γρ
Τάση εργασίας 1,5V DC AAA (περιλαμβάνεται)
Ρεύμα λειτουργίας 6 mA

Λεπτομέρειες

Barcode
8590669278619
Μάρκα
Yenkee
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
YKB 4020
Κατηγορία
Πληκτρολόγια