CELLULAR LINE POWER BANK THUNDER 20000mAh

0248271
Αστραπιαία φόρτιση, τώρα και εν κινήσει
Η μπαταρία του κινητού για περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει πρίζα κοντά. Χάρη στη συμπαγή, εύχρηστη σχεδίασή του (370g και 112x60x25mm LxWxH), μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα χωρίς συμβιβασμούς στη χωρητικότητα ή την απόδοση φόρτισης.
€ 49.99 InStock
Σε απόθεμα
Με αυτήν την πρόσθετη μπαταρία μπορείτε να φορτίσετε έως και 2 συσκευές ταυτόχρονα. Ως φορτιστής πολλαπλών θυρών, διαθέτει 1x θύρες USB Type-A 18W και 1x USB Type-C Power Delivery 20W.
Ο έξυπνος έλεγχος φόρτισης στο chipset του power bank αναγνωρίζει τη συνδεδεμένη τελική συσκευή και ρυθμίζει με ακρίβεια το ρεύμα φόρτισης - για την ταχύτερη δυνατή φόρτιση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι συσκευές χωρίς γρήγορη φόρτιση θα φορτίζονται με κανονική ταχύτητα. Η χρήση καινοτόμων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και η στερεά επεξεργασία υλικών υψηλής ποιότητας προστατεύουν επίσης από υπερφόρτωση, βραχυκυκλώματα και υπερθέρμανση.
Χάρη στη χωρητικότητα 20000 mAh, αυτό το ισχυρό power bank μπορεί να φορτίζει smartphone πολλές φορές. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου βαθμολογείται με το χαμηλό βάρος, τη λεπτή σχεδίαση, την ελάχιστη αυτοεκφόρτιση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στους πολλούς κύκλους φόρτισης.

Το power bank παραδίδεται προφορτισμένο και επομένως είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά την αγορά. Χρησιμοποιώντας τη θύρα USB Type-C και το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB Type-C, μπορεί να επαναφορτιστεί σε μια υποδοχή USB Type-C ενός φορτιστή ταξιδιού ή ενός υπολογιστή.
Η οθόνη LED μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας το κουμπί on/off. Αυτό παρέχει πληροφορίες σχετικά με την υπολειπόμενη χωρητικότητα και την κατάσταση της τρέχουσας διαδικασίας φόρτισης.

Λεπτομέρειες

Barcode
8018080423222
Μάρκα
Cellular Line
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
PBNEWTANK20000K
Κατηγορία
Power Banks
Διαστάσεις
112x60x25mm