BOSCH UNIVERSAL IMPACT 18 ΤΡΥΠΑΝΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ 18V - ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

0246609
Το δραπανοκατσάβιδο της εταιρείας Bosch λειτουργεί με μπαταρία τύπου Bosch Power for ALL 18V (δεν περιέχεται η μπαταρία και ο φορτιστής). Είναι κατάλληλο τόσο για βίδωμα - ξεβίδωμα, όσο και για άνοιγμα τρύπας. Πιο συγκεκριμένα κάνει διάτρηση σε ξύλο με διάμετρο τρύπας έως 30 χιλιοστά, χάλυβα με διάμετρο τρύπας έως 10 χιλιοστά, τσιμέντο με διάμετρο τρύπας έως 10 χιλιοστά και διάφορα άλλα δομικά υλικά.
Ξεχωρίζει για τη δυνατότητα κρούσης, που προσφέρει υψηλή ισχύ προκειμένου να ολοκληρώνετε εύκολα και γρήγορα ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Έχει δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας περιστροφής και της ροπής λειτουργίας, ώστε να ρυθμίζεται ανάλογα με την εργασία που θέλετε να κάνετε. Συνήθως χρειάζονται χαμηλές τιμές για βίδωμα - ξεβίδωμα και υψηλότερες για τρύπημα σε τοίχο ή μπετόν. Η υποδοχή του (τσοκ) μπορεί να δεχτεί τρυπάνια τα οποία έχουν διάμετρο βάσης έως και 10 χιλιοστά.
 
Αριθμός Μπαταριών: 0
Τάση: 18V
Κρουστικό
Τύπος Συμβατής Μπαταρίας: Bosch Power for ALL 18V

•••Χωρίς μπαταρία και φορτιστή. Για την μπαταρία αυτού του προϊόν πατήστε εδώ 

** Για να δείτε όλα τα προϊόντα Bosch 18V Solo κάντε κλικ εδώ

  €93.99  
€ 75.19 InStock
Σε απόθεμα

Ασύρματο σύνθετο πρόγραμμα οδήγησης δύο ταχυτήτων UniversalImpact 18. Συμπαγές και ισχυρό ασύρματο ολοκληρωμένο εργαλείο για την εκτέλεση ποικίλων εργασιών. Διαυγής, μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός για άνετο χειρισμό. Επιλογή ροπής με 20 επίπεδα ροπής. Ρύθμιση τρυπανιού και κρουστών. Βέλτιστη απόδοση για κάθε εφαρμογή χάρη στο πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων δύο ταχυτήτων. Βίδωμα και διάτρηση σε ξύλο και μέταλλο, κρουστική διάτρηση σε τοιχοποιία. Στέλεχος 10 mm και τσοκ τρυπανιού μονής θήκης για εύκολο βίδωμα και εύκολη αλλαγή τρυπανιού. POWER FOR ALL: Μία μπαταρία για το πλήρες σύστημα συσκευών Home & Garden.

Σημειώσεις απόρριψης μπαταριών:

Δεδομένου ότι οι αποστολές μας ενδέχεται να περιέχουν μπαταρίες και συσσωρευτές, είμαστε υποχρεωμένοι βάσει του νόμου περί μπαταριών (BattG) να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:
Οι μπαταρίες και οι συσσωρευτές δεν πρέπει να απορρίπτονται στα οικιακά απορρίμματα, είστε νομικά υποχρεωμένος να επιστρέψετε τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες και τους συσσωρευτές.
Οι παλιές μπαταρίες μπορεί να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες που μπορεί να βλάψουν το περιβάλλον ή την υγεία σας εάν δεν αποθηκευτούν ή απορριφθούν σωστά. Ωστόσο, οι μπαταρίες περιέχουν επίσης σημαντικές πρώτες ύλες όπως σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο ή νικέλιο και μπορούν να ανακυκλωθούν.
Μπορείτε είτε να μας στείλετε τις μπαταρίες πίσω μετά τη χρήση είτε να τις επιστρέψετε δωρεάν σε άμεση γειτνίαση (π.χ. σε καταστήματα ή σε δημοτικά σημεία συλλογής ή στην αποθήκη μας).
Η πώληση στα σημεία πώλησης περιορίζεται στις συνήθεις ποσότητες για τους τελικούς χρήστες και σε εκείνες τις παλιές μπαταρίες που έχει ή είχε ο διανομέας ως νέες μπαταρίες στη γκάμα του.
Η πινακίδα με τον διαγραμμένο τροχοφόρο κάδο σημαίνει ότι οι μπαταρίες και οι συσσωρευτές δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα οικιακά απορρίμματα

Λεπτομέρειες

Barcode
4053423222012
Battery Technology
Power For All - Alliance
Μάρκα
Bosch
Σε Προσφορά
Yes
Ποσοστό Έκπτωσης
-20%
Supplier Item
06039C8102
Κατηγορία
Δραπανοκατσάβιδα
Διαστάσεις
‎20.3 x 5.7 x 18.5cm
Βάρος
1.26Kg