POWERPLUS POWDP15680 ΣΦΥΡΟΔΡΑΠΑΝΟ SDS 40V SOLO ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

0253704

Αυτό το ασύρματο σφυροδράπανο 40 V Dual Power προσφέρει 4 διαφορετικές λειτουργίες: διάτρηση, διάτρηση με σφύρα, σμίλευση και περιστροφική σμίλευση. Χάρη στην κρουστική του δύναμη των 3 joule, αυτό το σφυροδράπανο είναι κατάλληλο για βαρύτερες εργασίες διάτρησης και κατεδάφισης σε πέτρα, σκυρόδεμα και τούβλα.
Το σφυροδράπανο είναι εξοπλισμένο με έναν ανθεκτικό κινητήρα χωρίς ψήκτρες. Αυτός ο κινητήρας απαιτεί λίγη συντήρηση και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης, παρατείνει τη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας έως και 50%, σε σύγκριση με τους κανονικούς βουρτσισμένους κινητήρες. Ο ισχυρός κινητήρας παρέχει έως και 4 800 κρούσεις ανά λεπτό.
Το τσοκ τύπου SDS-plus Ø20 mm είναι συμβατό με όλα τα κοινά τρυπάνια και σμίλες τύπου SDS-plus. Ένας διακόπτης επιλογής επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών του σφυροδράπανου. Το κουμπί κλειδώματος του διακόπτη εμποδίζει την ακούσια αλλαγή του τρόπου λειτουργίας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με στοπ βάθους, που παρέχει την απαραίτητη ακρίβεια.
Το φως εργασίας LED του σφυροδράπανου παρέχει άφθονο φως για εργασία σε περιοχές με κακή φωτισμό. Για την εγγύηση της ασφάλειας του χρήστη, έχει τοποθετηθεί ένας συμπλέκτης παντόφλας. Όταν τα τρυπάνια ή οι σμίλες μπλοκάρουν κατά τη χρήση, ο συμπλέκτης της παντόφλας σταματά τον κινητήρα για να αποτρέψει ζημιά ή τραυματισμό. Το σφυροδράπανο είναι επίσης εξοπλισμένο με βοηθητική λαβή. Η θέση του μπορεί να ρυθμιστεί για τέλειο κράτημα και έλεγχος σε όλες τις καταστάσεις.
Περιλαμβάνει 3 τρυπάνια τύπου SDS-plus, 1 επίπεδη σμίλη τύπου SDS-plus, 1 μυτερή σμίλη τύπου SDS-plus και 1 καπάκι σκόνης.
Ξεχωριστή μπαταρία και φορτιστή
Η μπαταρία και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνονται. Πωλούνται χωριστά και είναι συμβατά με όλη τη σειρά Dual Power.
Ποια μπαταρία διπλής ισχύος είναι συμβατή;
Αυτό το σφυροτράπανο 40 V είναι συμβατό μόνο με τις μπαταρίες διπλής ισχύος 2x20 V.
€ 259.99 InStock
Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες

Barcode
5400338094279
Battery Technology
PowerPlus - Dual Power
Μάρκα
Powerplus
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
POWDP15680
Χρώμα
Orange
Κατηγορία
Δράπανα κατεδάφισης
Διαστάσεις
45.5x13x37cm
Υλικό
PA6-GF30
Βάρος
5.9Kg