OONI UU-P0E400 KARU 16 WOOD MULTI-FUEL ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ ΞΥΛΟΥ

0255690
Ο φούρνος πίτσας Karu 16 της εταιρείας Ooni θα σου προσφέρει μία πραγματικά μοναδική εμπειρία στo ψήσιμο της πίτσας και θα αλλάξει τον τρόπο που έβλεπες το μαγείρεμα στα ξύλα ή στα κάρβουνα μέχρι σήμερα. Θα σου εξασφαλίσει μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, ευελιξία και μεγάλη απόδοση σε κάθε χρήση. Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας για να αντέχει στον χρόνο και να ανταπεξέρχεται στις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος, για τη καλύτερη εμπειρία στο υπαίθριο μαγείρεμα. Επίσης, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ειδικά για να συγκρατούνται και να διατηρούνται οι επιθυμητές θερμοκρασίες. Για να απογειώσει την χρήση της είναι σχεδιασμένη με ψηφιακή ένδειξη του θερμομέτρου και γυάλινη διάφανη πόρτα.
€ 1,099.99 InStock
Σε απόθεμα
Υψηλή Απόδοση σε Λίγο Χρόνο
Ο Ooni Karu 16 θα σε εντυπωσιάσει με τις υψηλές αποδόσεις του. Έχει τη δυνατότητα να φτάνει τους 500° C, το μόνο που χρειάζεται είναι να τον αφήσεις να προθερμανθεί για 15 λεπτά. Για να είσαι χαλαρός και να μην αγχώνεσαι για το αν θα καεί το φαγητό σου ή αν είναι έτοιμος ο φούρνος. Ο Karu 16 είναι εξοπλισμένος με θερμόμετρο το οποίο εμφανίζει σε ψηφιακό καντράν, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, την θερμοκρασία στην οποία βρίσκεται το εσωτερικό του φούρνου.
 
Μοναδικός Σχεδιασμός
Η εξωτερική επιφάνεια του φούρνου Karu 16 της εταιρείας Ooni είναι κατασκευασμένη από ανθρακούχο χάλυβα με επίστρωση πούδρας (μέταλλο), το οποίο την κάνει πολύ πιο ανθεκτική και παράλληλα ελαφριά για να διευκολύνει τη μετακίνησή της. Το εσωτερικό του κέλυφος είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να αντιστέκεται στην διάβρωση και να διατηρεί τις υψηλές θερμοκρασίες σταθερές ή να δέχονται μικρές μεταβολές. Οι λαβές και το περίβλημα του θερμόμετρου είναι φτιαγμένα από νάιλον για μεγάλη ανθεκτικότητα. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα να είναι εύκολο να τον μετακινείς όπου επιθυμείς.
 
Τεχνολογία ViewFlame
Με την τεχνολογία ViewFlame, που διαθέτει ο Karu 16, μπορείς να γνωρίζεις συνέχεια τι γίνεται μέσα στον φούρνο σου και σε τι κατάσταση βρίσκεται το φαγητό σου. Η πόρτα η οποία είναι κατασκευασμένη από πυρίμαχο τζάμι, όχι μόνο σου επιτρέπει να βλέπεις το εσωτερικό του φούρνου αλλά και συγκρατεί σε άριστα επίπεδα την θερμότητα στο θάλαμο.

Λεπτομέρειες

Barcode
5060568345451
Μάρκα
Ooni
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
UU-P0E400
Κατηγορία
Φούρνοι Εξ.Χώρου
Διαστάσεις
81 x 50 x 83cm
Assembly Required
Yes
Βάρος
28.4kg