1

Το Νοέμβριο του 2001 λειτούργησε το 2ο κατάστημα SUPERHOME CENTER, αυτή τη φορά στην Πάφο, ακολούθησε την 1η Ιουνίου 2007 το 3ο κατάστημα SUPERHOME CENTER, στη Λεμεσό ενώ στις 6 Δεκεμβρίου 2007 εγκαινιάστηκε το 4ο κατάστημα SUPERHOME CENTER, το δεύτερο που λειτουργεί στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο “THE MALL OF ENGOMI”.

Το 5ο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Λάρνακα στις 27 Νοεμβρίου 2015.

Στα καταστήματα SUPERHOME CENTER θα βρείτε πάνω από 50000 είδη που καλύπτουν 18 κατηγορίες προϊόντων. Παράλληλα, τα καταστήματα SUPERHOME CENTER προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως κοπή ξυλείας, χρωμοσυνθέσεις, κατ’ οίκον παραδόσεις, τηλεφωνικές παραγγελίες, καθώς επίσης και την δυνατότητα συλλογής βαθμών στο μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique by Ermes.

Η επιλογή του SUPERHOME CENTER σαν ο μόνος προορισμός σας για όλες τις ανάγκες του σπιτιού, του κήπου ή του γραφείου σας ολοκληρώνεται με περισσότερες από 100 SUPER προσφορές κάθε μήνα, σε τιμές που δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο κατάστημα στην Κύπρο.

Το SUPERHOME CENTER αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και επιχείρησης με πρωτόγνωρη άνεση, και άριστη εξυπηρέτηση.

SUPERHOME CENTER... και μην ψάχνετε αλλού!!!

1
2
3
4
5
6
7

7

8
9
10
11
12