Αγαπητέ πελάτη, Ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας, λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Μόνο για Αγορές από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή Τηλεφωνικής Αγοράς /Εκτός Εμπορικού Καταστήματος

Εάν ενεργείτε ως καταναλωτής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε, και να λάβετε επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή.

Τα προϊόντα θα είναι αποδεκτά για επιστροφή μόνο εάν :

  1. Έχουν αγοραστή από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  2. Συνοδεύονται από πλήρως συμπληρωμένο Έντυπο Επιστροφής.
  3. Το προϊόν είναι σφραγισμένο και σε εμπορεύσιμη κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία.
  4. Το προϊόν δεν έχει αγοραστεί με το μέτρο (π.χ. κομμάτι αλυσίδας, κομμάτι ξύλου, κτλ.) και δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις του α.15 του περί των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών Νόμος του 2013 (133(I)/2013).

Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της Superhome Center (DIY) Ltd (η ΕΤΑΙΡΕΙΑ), δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την ίδια μέθοδο όπως παραλήφθηκε.

Το Δικαίωμα Υπαναχώρησης υπόκειται σε εξαιρέσεις, όπως καθορίζονται στο άρθρο 15 του περί των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών Νόμος του 2013 (133(I)/2013).

 

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης / Ελαττωματικά

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται προϊόντα άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα, ή σε περίπτωση παράδοσης ελαττωματικού προϊόντος ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής.

Δικαίωμα Επιστροφής

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόν το οποίο αγοράστηκε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μπορείτε να το κάνετε με παράδοση σε οποιοδήποτε κατάστημα Superhome της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στην Κύπρο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, υπό τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

  1. Το προϊόν συνοδεύεται από την σχετική Ταμειακή Απόδειξη ή κάρτα αλλαγής δώρου.
  2. Σε περίπτωση που αγοράστηκε χρησιμοποιώντας προνομιακή κάρτα, επιδεικνύεται η κάρτα και η ταυτότητα του κατόχου (αυτοπροσώπως),
  3. Το προϊόν είναι σφραγισμένο και σε εμπορεύσιμη κατάσταση,
  4. Το προϊόν δεν έχει αγοραστεί με το μέτρο (π.χ. κομμάτι αλυσίδας, κομμάτι ξύλου, κτλ.) και δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις του α.15 του περί των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών Νόμος του 2013 (133(I)/2013).
  5. Η αξία του προϊόντος επιστρέφεται υπό μορφή πιστωτικού σημειώματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, με τον ίδιο τρόπο όπως εκτελέστηκε η πληρωμή.

 

Λήψη Έντυπου Επιστροφής

/Files/Έντυπο Επιστροφής.docx