Αγαπητέ πελάτη, Ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας, λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Αγαπητέ πελάτη,

Ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας,λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

 

• Παραλαβή απο Καταστήματα Superhome Center

Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από κατάστημα της επιλογής σας, ο μέγιστος χρόνος διευθέτησης είναι, εντός 24 ωρών και αφού προηγηθεί τηλεφώνημα από λειτουργό του καταστήματος.

Παραλαβή απο Καταστήματα Akis Express

Για τις παραγγελίες που αφορούν παραλαβή από κατάστημα Akis Express (pick up point) ο μέγιστος χρόνος διεκπεραίωσης είναι 5 εργάσιμες μέρες. Οι χρεώσεις ενδέχεται να αυξηθούν λόγω του όγκου και της περιοχής παράδοσης.

 Για την επιλογή παραλαβής ( pick-up point )  το κόστος είναι €4,00.

Κατ'οίκον παράδοση

Για τις παραγγελίες που αφορούν την επιλογή κατ’ οίκον,  ο μέγιστος χρόνος παράδοσης είναι 5 εργάσιμες μέρες.

Το κόστος παράδοσης για παραγγελίες εώς 30Kg αρχίζει από €4,00 ενώ για παραγγελίες πέραν των 30kg  το κόστος ξεκινά από €20,00.

Οι χρεώσεις ενδέχεται να αυξηθούν λόγω του όγκου και της περιοχής παράδοσης.

*Παρακαλώ σημειώστε πως όλες οι παραγγελίες που επιλέγονται για παράδοση στο σπίτι θα αποστέλλονται από τις 10:00 έως τις 18:00 Δευτέρα έως Παρασκευή. Για οποιοδήποτε αλλαγή επικοινωνήστε μαζί μας στο 77777545

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται πριν από τις 12:00 π.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή αποστέλλονται συνήθως την ίδια ημέρα και φτάνουν την επόμενη εργάσιμη ημέρα το αργότερο.

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 12:00 π.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και φτάνουν την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή των αργιών αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και φτάνουν εντός 24 ωρών το αργότερο.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις εάν ένα προϊόν από την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα της επαρχία σας.

Οι παραγγελίες σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες ενδέχεται να καθυστερήσουν περισσότερο.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να προσφέρουμε παραγγελίες για παράδοση ή παραλαβή εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Λόγω της πανδημίας Covid-19 και του αυξημένου όγκου παραγγελιών, οι παραγγελίες σας θα παραδοθούν εντός 5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την περιοχή και την επιλεγμένη μέθοδο παράδοσης.