Κήπος και κηπουρική

11+1 λόγοι που θα σε οδηγήσουν στα Superhome Center!

Για τους λάτρεις του κήπου και της κηπουρικής, η άνοιξη είναι πιθανότατα η πιο όμορφη – και ταυτόχρονα η πιο απαιτητική – εποχή. Κλάδεμα, προετοιμασία εδάφους, λίπανση, πότισμα, φυτεύσεις και μεταφυτεύσεις είναι μόνο μερικές από τις κηπουρικές εργασίες που ξεκινούν με τον ερχομό της άνοιξης. Πάμε να δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι 11+1 λόγοι που θα σε οδηγήσουν στα Superhome Center, για ένα υγιή, ευωδιαστό και όμορφο κήπο!

1. Εργαλεία/Φροντίδα κήπου

... ή αλλιώς, τα βασικά! Μια τεράστια ποικιλία σε εργαλεία χειρός κήπου, όπως φτυάρια, ψαλίδια, πιρούνες, τσεκούρια και άλλα, ψεκαστήρες, κομποστοποιητές, κάδους απορριμμάτων, καλύμματα, θερμόμετρα κήπου, ποτιστήρια και κουβάδες, σε περιμένει να τα ανακαλύψεις στα Superhome Center!

2. Μηχανοκίνητα εργαλεία κήπου

Καλά τα παραδοσιακά, χειροκίνητα εργαλεία, αλλά όσο πιο απαιτητική γίνεται η δουλειά, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη για ορισμένα μηχανοκίνητα εργαλεία κήπου. Τι εννοούμε; Αλυσοπρίονα, φυσητήρες, πλυστικές μηχανές, πάγκοι κοπής, προστατευτικές μάσκες, χορτοκοπτικές μηχανές και ότι άλλο χρειάζεσαι από ηλεκτρικά εργαλεία κήπου, αξεσουάρ και χλοοκοπτικά!

3. Πότισμα

Κήπος χωρίς πότισμα, σίγουρα δεν γίνεται. Στα Superhome Center θα βρεις... κάτι περισσότερο από τα απαραίτητα! Εκτός λοιπόν από λάστιχα ποτίσματος και πιστόλια νερού, θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από καρούλια και βάσεις, συνδέσμους ύδρευσης, αλλά και συστήματα ύδρευσης, γιατί όπως και να το κάνουμε... η αυτοματοποίηση έχει άλλη χάρη!

4. Φυτοχώματα

Ο καλός ο κηπουρός παίρνει το κατάλληλο λίπασμα και το κατάλληλο φυτόχωμα για τα δικά του φυτά! Είτε χρειάζεσαι φυτόχωμα και λίπασμα γενικής χρήσης, είτε πιο εξειδικευμένα προϊόντα για συγκεκριμένα λουλούδια και λαχανικά, ή ακόμα και για βελτιστοποίηση του εδάφους σου, αναζήτησέ τα στα Superhome Center!

5. Σπόροι και βολβοί

Και τώρα, στις πιο... ευχάριστες κηπουρικές εργασίες! Τι θα φυτέψεις φέτος; Λαχανικά, λουλούδια ή και τα δύο; Οι επιλογές από σπόρους και βολβούς είναι ατελείωτες! Εσύ απλά υπολόγισε πόσο χώρο έχεις στον κήπο σου, διάλεξε τα αγαπημένα σου και... καλά φυτέματα!

6. Γλάστρες και κασπώ

Αν πάλι θέλεις να φέρεις στη βεράντα και στο σπίτι σου την ομορφιά της φύσης, δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις γλάστρες και τα κασπώ που σου αρέσουν – στο χρώμα που σου αρέσει, το μέγεθος που σε βολεύει και το υλικό που προτιμάς!

7. Διακόσμηση κήπου

Η κατάλληλη διακόσμηση θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομορφιά του κήπου σου! Διάλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από περιφράξεις και διαχωριστικά, ηλιακά φώτα, πλακάκια κήπου, διακοσμητικά έπιπλα κήπου, αξεσουάρ φύτευσης και άλλα είδη διακόσμησης!

8. Αποθήκευση κήπου

Έχεις σκεφτεί που θα φυλάξεις τα εργαλεία, τα αξεσουάρ και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τον κήπο σου, αφού ολοκληρώσεις τις κηπουρικές εργασίες της ημέρας; Σου έχουμε τη λύση: Σε μια μεγάλη αποθήκη κήπου και σε ένα πρακτικό μπαούλο, που θα κρατήσουν όλα σου τα σύνεργα συγυρισμένα και θα τα προστατέψουν από τις καιρικές συνθήκες και άλλους κινδύνους.

9. Αξεσουάρ κήπου

... επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Εξοπλίσου με γάντια κήπου, σύρματα και σφικτήρες, θερμοκήπια και αξεσουάρ καθαρισμού. Στις φετινές κηπουρικές σου εργασίες, δεν θα σου λείψει τίποτα!

10. Εντομοκτόνα/Απωθητικά ζώων

Όλοι αγαπάμε τα ζώα. Αυτό είναι δεδομένο. Κάποια ζώα και πτηνά όμως, είναι καλύτερα να τα κρατήσεις μακριά από τον κήπο σου, για να μην καταστρέψουν τα φυτά που με τόσο κόπο μεγάλωσες. Πώς; Με ειδικά απωθητικά ζώων και πτηνών που θα βρεις στα Superhome Center. Μην ξεχάσεις επίσης να πάρεις εντομοκτόνα ή ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, γιατί σίγουρα ο κήπος σου μπορεί να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά από αυτούς τους μικρούς, ανεπιθύμητους επισκέπτες!

11. Αντλίες νερού

Ναι. Στα Superhome Center θα βρεις και την αντλία νερού που ψάχνεις – είτε αυτή είναι καθαρού νερού, λυμάτων ή πίεσης νερού.

12. Συλλογή ελιάς

Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε πως σε ότι αφορά τη συλλογή ελιάς, δεν ψάχνουμε αλλού! Βρίσκουμε ελαιοραβδιστικά, ελαιόπανα, κουβάδες και άλλα αξεσουάρ, στους διαδρόμους – αλλά και στην ιστοσελίδα – των αγαπημένων μας πολυκαταστημάτων Superhome Center!

<