Πίσω στα θρανία και στα γραφεία

Ώρα για SUPER οργάνωση!

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές, είμαστε ανανεωμένοι και έτοιμοι να υποδεχτούμε τον Σεπτέμβριο με την ενέργεια μας να είναι στο ζενίθ! Ας δράξουμε λοιπόν την ευκαιρία για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες και έξυπνες αγορές που θα μας βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε μια παραγωγική επιστροφή στη ρουτίνα.

Καρέκλες γραφείου

Η έμπνευση και η άνεση πάνε μαζί! Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει καρέκλα γραφείου που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, ειδικά αν η δουλειά σας απαιτεί πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Επιλέξτε επίσης καρέκλες για συναντήσεις και συνεδριάσεις καθώς και για το χώρο μελέτης των παιδιών σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει καρέκλα που υποστηρίζει τη δική σας στάση, ρυθμίζεται στις δικές σας ανάγκες και συνδυάζεται αρμονικά με την αισθητική του χώρου σας.

Γραφεία και χώροι εργασίας

Διατηρήστε τους χώρους όπου μελετάτε ή εργάζεστε, τακτοποιημένους, με γραφεία που παρέχουν άφθονο χώρο ή πρακτικό συμπαγή σχεδιασμό για μικρά δωμάτια. Εάν χρειάζεστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, επιλέξτε σχέδια με συρτάρια ή ντουλάπια.

Αξεσουάρ Υπολογιστών

Αναβαθμιστείτε ψηφιακά μ' όλα  τα απαραίτητα αξεσουάρ υπολογιστών που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε εκτυπωτές, δικτύωση, έξυπνους φορτιστές και άλλα πολλά

Βιβλιοθήκες και ράφια

Μην αφήσετε τα βιβλία και τις σημειώσεις να στοιβάζονται στον χώρο σας! Αποφύγετε το χάος για να εστιάσετε στη δουλειά και το διάβασμά σας, με ανθεκτικές βιβλιοθήκες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα πράγματα τακτοποιημένα, ενώ θα έχετε  πάντα δίπλα σας όλα όσα χρειάζεστε!

Γραφική Ύλη

Η αγορά της γραφικής ύλης, ειδικά λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία είναι must! Προμηθευτείτε κλασέρ, τετράδια και μπλοκ, μαρκαδόρους, πέννες και μολύβια, ακόμα και πλαστικοποιητές και θρυμματιστές χαρτιού και ξεκινήστε τον Σεπτέμβρη πιο δυναμικά και πιο οργανωμένα από ποτέ!

Σας ευχόμαστε μια SUPER επιστροφή στο γραφείο, το πανεπιστήμιο ή το σχολείο, με άφθονη δημιουργικότητα και θετικότητα ολόχρονα.

<