Το καλύτερο garden party του καλοκαιριού, …είναι το δικό σου!

Μερικές φορές, οι καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού, είναι αυτές που περνάς στο σπίτι ή και το εξοχικό σου… με καλή παρέα, μπόλικα νόστιμα τσιμπήματα και δροσερά κοκτέιλ. Διάβασε λοιπόν πιο κάτω, τα 3 πιο σημαντικά τιπς για να οργανώσεις το απόλυτο Garden Party, να κάνεις εντύπωση, να περάσουν όμορφα οι καλεσμένοι σου και να απολαύσουν όλοι τον καλοκαιρινό σου κήπο… στα καλύτερά του.

Προετοίμασε τον χώρο

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η ημέρα μεγαλώνει, και ο κήπος σου αποκτά ζωή. Η ατμόσφαιρα είναι το άλφα και το ωμέγα του πάρτι και της διασκέδασης, και καλό είναι να σχεδιαστεί προσεχτικά όταν πρόκειται να φιλοξενήσουμε φίλους! Αυτό σημαίνει κάνουμε make-over του κήπου με ολιστικό καθαρισμό και προσεγμένο κλάδεμα. Προσθέτουμε γλάστρες, τοποθετούμε περιφράξεις, ποτίζουμε και γενικά, φροντίζουμε για την αισθητική και την ομορφιά του χώρου. Επίσης, δημιουργούμε άνετες γωνίτσες με έξυπνες και όμορφες λύσεις σκίασης, καρέκλες και απλώστρες, κούνιες και στιλάτα αλλά και πρακτικά έπιπλα κήπου και φροντίζουμε να ενισχύσουμε την όλη ατμόσφαιρα και το βράδυ, με προσιτό, αλλά άκρως ψαγμένο ηλιακό φωτισμό.

Αν έχεις πισίνα βέβαια, φροντίζεις να είναι πεντακάθαρη και πανέτοιμη για ξέγνοιαστες βουτιές και βέβαια… full εξοπλισμένη με διασκεδαστικά φουσκωτά για μικρούς και μεγάλους!

Όλα για την υπαίθρια μαγειρική

Δεν θες να την βγάζεις στην κουζίνα, ενώ οι καλεσμένοι σου είναι έξω στον κήπο! Εξάλλου, το φαγητό είναι σημαντικό, και δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο (και νόστιμο) από το να μαζεύεται η παρέα γύρω από την ψησταριά και να τσιμπά ελεύθερα, ενώ κουβεντιάζετε. Όποια ψησταριά κι αν προτιμάς, φρόντισε να έχεις και όλα τα συναφή αξεσουάρ για να ετοιμάσεις γκουρμεδιές σαν σωστός επαγγελματίας!

Φρόντισε να περάσεις και εσύ καλά

Επίλεξε προϊόντα που θα σου διευκολύνουν τη ζωή, την προετοιμασία αλλά και την καθαριότητα μετά το πάρτι. Πάρε πλαστικά ή χάρτινα είδη σερβιρίσματος, και έξυπνα δοχεία αποθήκευσης, γιατί κανείς δεν θέλει να κάνει λάντζα μετά από ένα καλό garden party. Φτιάξε επί τόπου τα δικά σου κοκτέιλ με shakers και ποτήρια που θα σε κάνουν να μοιάζεις με trendy mixologist, και μην ξεχνάς να έχεις δίπλα σου λειτουργικές και στιλάτες παγωνιέρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν τραπεζάκια!

Το σπίτι και ο κήπος… είναι το βασίλειό σου. Εκεί όπου νιώθεις πιο άνετα να είσαι ο εαυτός σου, να χαλαρώσεις και να ξεδώσεις πραγματικά. Αυτό το καλοκαίρι, οργάνωσε το απόλυτο garden party και φτιάξε τις πιο όμορφες αναμνήσεις στον πιο δικό σου χώρο… με τους πιο δικούς σου ανθρώπους!

Καλή διασκέδαση!

<