Φύγαμε για παραλία! Τι δεν πρέπει να λείπει από το τσεκ list σου;

Καλοκαιρινές διακοπές….για πάντα! Επιτέλους έφτασε η ώρα για τις πολυπόθητες διακοπές και την ξεκούραση που όλοι με τόση λαχτάρα περιμέναμε! Τι δεν πρέπει όμως να ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί μας, αν σκοπεύουμε να επισκεφτούμε τις παραλίες του νησιού μας φέτος;

Ομπρέλα τσεκ!

Και ξεκινάμε με το αιώνιο πρόβλημα των πολυσύχναστων παραλιών! Θα βρω ή όχι ομπρέλα; Μια ερώτηση που αν την καλοσκεφτείς, έχει την πιο απλή απάντηση! Προμηθεύσου μια καλής ποιότητας, οικονομική ομπρέλα θαλάσσης από τα Superhome Center, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, χωρίς να χρειαστεί να βρεις τραπεζάκι στα beach bars με τις τσιμπημένες τιμές, απλά και μόνο για να απολαύσεις σκιά. Problem Solved!

Ξαπλώστρα τσεκ!

Κάπου εδώ ταιριάζει η φράση, «αν δεν πάω από νωρίς το πρωί, δεν υπάρχει περίπτωση να βρω ξαπλώστρα!». Επένδυσε σε μία οικονομική, ελαφριά και εύκολη στη μετακίνηση ξαπλώστρα και κάθισε όπου εσύ επιθυμείς στην αγαπημένη σου παραλία! Ούτε ταλαιπωρία, ούτε περιττά έξοδα. Τόσο απλά!

Πτυσσόμενη καρέκλα τσεκ!

Αν προτιμάς να κάθεσαι στην παραλία παρά να ξαπλώνεις, η αγορά μιας πτυσσόμενης καρέκλας είναι η ιδανική λύση! Είναι ελαφριά και μπορείς εύκολα να την κουβαλήσεις με τα υπόλοιπα πράγματα σου από το αμάξι. Την τοποθετείς ακριβώς εκεί που επιθυμείς να καθίσεις, στον ήλιο ή στη σκιά της ομπρέλας, και voila! Ότι πρέπει για μια ξεκούραστη μέρα στην παραλία.

Πετσέτες θαλάσσης τσεκ!

Κάτι που πολλοί δεν σκεφτόμαστε όταν πακετάρουμε την τσάντα μας για την παραλία, είναι να πάρουμε μαζί μας όχι μία, αλλά δύο πετσέτες! Ο λόγος είναι απλούστατος, τη μία την χρησιμοποιούμε όταν βγούμε από τη θάλασσα και την άλλη την απλώνουμε στη ξαπλώστρα ή στην παραλία για χαλαρή ηλιοθεραπεία, χωρίς ενοχλητική άμμο παντού.

Φουσκωτά παιχνίδια τσεκ!

Αν είσαι πιο «ζεν» τύπος και θέλεις να αφήσεις το κύμα να σε παρασύρει για όσο θα βρίσκεσαι στη παραλία, μην ξεχάσεις στο τσεκ list σου να προσθέσεις ένα φουσκωτό παιχνίδι ή κρεβατάκι για απόλυτη χαλάρωση, απολαμβάνοντας τη Μεσόγειο στα καλύτερά της. 

Παγωνιέρα τσεκ!

Το μόνο σίγουρο, είναι πως σαν γνήσιοι Κύπριοι δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στη πολυπόθητη παγωνιέρα! Ότι πιο χρήσιμο, αν έχεις σκοπό να μείνεις στη παραλία για αρκετές ώρες, καθώς θα κρατήσει τα σνακ, το νερό ή τα αναψυκτικά σου παγωμένα μέχρι να τα χρειαστείς. Αυτόματα, αποφεύγεις τα περιττά έξοδα στα εστιατόρια και την ατέλειωτη ουρά που θα περιμένεις για μια μπουκαλίτσα νερό.

Καλό (και οργανωμένο) καλοκαιράκι σε όλους!

<